Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος www.fttsagaris.gr προσφέρει υπηρεσίες σύμφωνα με τους κάτωθι όρους χρήσης.

Ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει τους όρους χρήσης και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών, μόνο εφόσον συμφωνεί πλήρως.


1. Ταυτότητα ηλεκτρονικού καταστήματος

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προς πώληση γυναικεία και ανδρικά υποδήματα και ρούχα. Η έδρα μας είναι στην οδό ΚΙΣΘΙΝΟΥ 21 ΡΟΔΟΣ και η επωνυμία της εταιρείας ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΦΑΝΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932244526

email επικοινωνίας: [email protected]


2. Εγγραφή χρήστη/ Δημιουργία λογαριασμού


Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του www.fttsagaris.gr βεβαιώνει ότι παρέχει αληθείς πληροφορίες σχτικά με τα στοιχεία που του ζητούνται.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ζητηθεί από τον χρήστη αν επιθυμεί να γίνει μέλος του www.fttsagaris.gr

Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης επιλέγει το εικονίδιο ''Θέλω να γίνω μέλος''.

Στη συνέχεια καλείται να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία:

Φύλο, username, συνθηματικό, επιβεβαίωση συνθηματικού, Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Κινητό, Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Τ.Κ.

Σε αυτό το στάδιο δημιουργείται ο προσωπικός λογαριασμός.

Κατά τη διαδικασία της εγγραφής ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θα λαμβάνει ενημερωτικά δελτία (newsletter).

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή θα σταλεί email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης με τις πληροφορίες του λογαριασμού που δημιουργήθηκε.

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού πρέπει ο χρήστης να επιλέξει το link που είναι συνημμένο στο email.


3. Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter)

Κατά την επίσκεψη στο www.fttsagaris.gr εμφανίζεται ένα banner στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει το e-mail του για να λαμβάνει newsletter.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που εγγραφεί στο www.fttsagaris.gr με τους τρόπους που αναφέρονται ανωτέρω, οφείλει να επιλέξει στην φόρμα εγγραφής ''Θέλω να λαμβάνω newsletters''.

Με την εγγραφή στο newsletter, ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικά email για τις νέες παραλαβές καθώς και για τις προσφορές.


4. Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία σύμφωνα με τους παρακάτω τρόπους:

Επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί καθώς και το χρώμα και μέγεθος και στη συνέχεια πατάει το εικονίδιο ''Αγορά''

Στη συνέχεια εμφανίζεται η παραγγελία με όλα τα στοιχεία: Ποσότητα, Τιμή μονάδας, Συνολικό ποσό παραγγελίας, Μέγεθος και χρώμα., καθώς και το κόστος των μεταφορικών.

Πατώντας το εικονίδιο ''Συνέχεια'' ο πελάτης επιλέγει αν θα συνεχίσει την παραγγελία ως επισκέπτης, αν θα γίνει μέλος, ή αν θα κάνει είσοδο στο κατάστημα ως ήδη εγγεγραμμένο μέλος.

Στην περίπτωση που επιλέξει ''Συνέχεια ως επισκέπτης'' επιλέγει Τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια συμπληρώνει τα στοιχεία του.

Στο τέλος επιλέγει ότι αποδέχεται ότι συμφωνεί με τους όρους χρήσης της σελίδας και επιλέγει το εικονίδιο ''Συνέχεια''.

Σε αυτό το στάδιο εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

Ο χρήστης για να ολοκληρώσει την παραγγελία επιλέγει το εικονίδιο ''Ολοκλήρωση παραγγελίας''

Αν επιλέξει να συνδεθεί ως μέλος δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου καταχώρηση των στοιχείων του.

Με το που ολοκληρωθεί η παραγγελία αποστέλλεται email στον πελάτη με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

 

 5. Πληρωμή

1) Αντικαταβολή: η παράδοση των χρημάτων στον υπάλληλο της μεταφορικής την ώρα της παράδοσης.Το κόστος είναι 2.5ευρώ.

2) Πληρωμή με Viva: Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της viva payments όπου καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου να γίνει η χρέωση και πληρωμή των προϊόντων σας.


 6. Χρόνος Αποστολής (Παράδοσης/Παραλαβής)

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων, οι αποστολές εκτελούνται εντός 1 ημέρας από την ημέρα της παραγγελίας σας,

και αποστέλλονται  με την SPEEDEX , από 1-3 ημέρες ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και έως 5 ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές


7. Κόστος αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά με την SPEEDEX.

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 2.5€

 

 8. Επιστροφές / Αλλαγές και δικαίωμα Υπαναχώρησης

ι) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποίησατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση).Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επστρέψετε το προιόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Πριν ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6932244563.

Επιστροφή χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνεται δεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί ακριβώς όπως παραδόθηκε, με την απόδειξη αγοράς.

Στη συνέχεια, καλέστε στην εταιρεία courier που σας έφερε την παραγγελία, έτσι ώστε να παραλάβουν το δέμα που θα μας επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται στην έδρα μας:

ΚΙΣΘΙΝΟΥ 21

ΡΟΔΟΣ Τ.Κ. 85100

6932244526

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα μας γνωστοποιήσει με e-mail ή μέσω τηλεφώνου. Ο λογαριασμός θα πρέπει να εμφανίζει το όνομα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε στην απόδειξη.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση που το τίμημα για το προιόν έχει καταβληθεί στο φυσικό μας κατάστημα και ταυτόχρονα έχει παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.


ii) Επιστροφή προιόντος με δική μας χρέωση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με δική μας χρέωση στις εξής δυο περιπτώσεις:

1) Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στο νούμερο, στο χρώμα των υποδημάτων, στην αποστολή κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δύναται να μην αποδεχτεί το προϊόν και να ζητήσει την επιστροφή του ή την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν είτε την επιστροφή των χρημάτων του.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2) Αν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, κακή συσκευασία, κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών (Speedex) που συνεργαζόμαστε

Θα είναι, κατά περίπτωση, η ίδια εταιρία που παρέδωσε την παραγγελία σας

iii)Επιστροφή προϊόντος με χρέωση πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

iv)Κόστος επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος

Το κόστος επιστροφής με τις συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex ανέρχεται σε 5 € για την  Ελλάδα.

Το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος ανέρχεται σε 8 €  για την Ελλάδα.

Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση να γίνεται στον παραλήπτη.


9. Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στο fttsagaris.gr είναι πιθανό να σας ζητηθούν να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση) κυρίως για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο fttsagaris.gr τηρούνται αποκλειστικά για τις συναλλαγές μας μαζί σας, την επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Διαχειρίζονται αποκλειστικά από εμάς με εξαίρεση: α) τα δεδομένα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και β) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας απο τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.10.Υποχρεώσεις των μερών

α) Αποκλειστική ευθύνη χρήστη/καταναλωτή και απαγορευμένες χρήσεις.

Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Από την απόκτηση ιδιότητας μέλους αποκλείονται ανήλικα άτομα (κάτων των 18 ετών).Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που καταχωρεί στο www.fttsagaris.gr, τα οποία ουδεμία έυθύνει έχουμε να ελέγξουμε, παρα μόνο αν μας επιβληθεί με καταγγελία ή επιταγή νόμου.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για αποστολή, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο και απειλητικό.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε ενέργεια που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τόσο του fttsagaris.gr, όσο και τρίτων.

β)Ευθύνη fttsagaris.gr για πραγματικά ελαττώματα

Το fttsagaris.gr έχει απέναντί σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον Αστικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ελαττώματος προιόντος που σας πωλούμε μπορείτε α)να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς δική σας επιβάρυνσης, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάστασή του, είτε να υπαναχβρήσετε.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις μας δεν υφίστανται σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς ή το προιόν έχει επιστραφεί με φθορές ή έχει υποστεί χρήση.

Θα πρέπει να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προιόντων σας.

Σε περίπτωση που έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία μας, πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 6932244563 είτε με e-mail στο [email protected]


11.Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή πριν αλλά και μετά την παράδοση των προιόντων μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία.

i) Τηλεφωνικά στο 6932244526

ii) Με e-mail στο [email protected]


12.Cookies

Το site έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα αυτή.


Notification...